dilluns, de gener 19, 2009

Moviments electoralistes dels socialistes a Madrid (1)

Amics,

Ja es comencen a concretar els moviments electoralistes del govern Zapatero en relació a la immigració: ja han fet públic que els colombians i els peruans són els dos primers països que han acceptat la reciprocitat del vot a les municipals, que obre les portes a que molts ja puguin votar a les eleccions municipals del 2011 (com jo havia dit des de l'estiu passat i algú pensava que exagerava....); seguiran properament acords amb altres països sud-americans i, previsiblement també, amb el Marroc (el Primer Ministre marroquí, així ho va anunciar fa unes setmanes, de visita a Madrid).

Us envio l'enllaç a una notícia a NousCatalans.cat i un article que vaig fer durant el mes d'agost passat al Blog de Catdem; ho envio en dos correus, perquè és massa llarg i el programa no em permet fer-ho d'una altra manera.

Espero que la resposta del catalanisme a aquestes maniobres del PSOE sigui intensificar el que ja estem fent en relació a la integració a Catalunya dels nous catalans. Només així -amb visió de país- desmuntarem a la pràctica aquestes jugades roïnes i manipuladores dels immigrants per part dels socialistes...

Aviat començarem el debat sobre la Reforma de la Llei d'Estrangeria. Ja us anuncio que pretenc, des del Secretariat d'Immigració, ser actiu en el seguiment dels debats parlamentaris. Crec que Convergència -tal com ho va fer en el tema del Pacte Nacional per a la immigració- ha d'encarar aquest debat amb visió estratègica de país i de projecte...

1) Enllaç amb NousCatalans:

http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.nouscatalans.cat%2Findex.php%3Foption%3Dcom_contingut%26contingut%3D165

2 comentaris:

Estela ha dit...

això és un tema realment trist, sempre es fa servir al dèbil i ells no tenen manies a l' hora d' aconseguir vots. Els que es creguin que ho fan per integrar-los és realment babau, sabem perfectament que ho fan per aconseguir un vot que en un 99% anirà a socialistes.

Unknown ha dit...

Tens tanta i tanta rao companya Estela.