dilluns, d’octubre 27, 2008

Diari de Girona Avui dilluns 27 d`Octubre

DGD.
De pirates, a l'Estartit, n'hi ha tot l'any

sandra bartomeus vicens. l'estartit.
Benvolguts senyors Ferrer i Dalmau: primer de tot deixar ben clar que jo parlaré com a veïna del poble de l'Estartit i en cap moment vull entrar en picabaralla política com feu vosaltres.
El que trobo realment injust és que la gent com jo que vivim al centre del poble i no tenim la sort de tenir un espai privat (pàrquing, plaça, municipal o vigilant de la zona blava que et coneix el cotxe i no et sanciona, ... digueu-li com vulgueu!!) on poder-hi estacionar el vehicle durant els mesos d'estiu haguem d'estar pendents de la zona blava. Any rere any ens van desapareixent les poques zones d'estacionament de vehicles que no són zona blava i es van transformant en zona blava. Surten com bolets, tu!! I no sé com s'ho fan però quan s'han de col·locar uns contenidors sempre ens suprimeixen zona d'estacionament gratuïta, mai zona blava!!
Entenc que al ser un poble turístic es vulgui esprémer al màxim al visitant durant els pocs mesos en què el tenim, però heu pensat en la gent que vivim tot ?l'any aquí, que som d'aquí, que paguem els nostres impostos, ...?? Hi heu pensat?? O deixo de pagar l'impost municipal de circulació i pago la zona blava??
Aquest estiu i gràcies a aquesta problemàtica m'he acostumat a fer tots els meus desplaçaments amb moto (que vol dir que m'he hagut de comprar una moto). I us obro un altre front de disputa: busqueu quants estacionaments per motos hi tenim al passeig marítim. Quan el trobeu (no és difícil) us fixeu un dia d'estiu quantes motos hi veieu estacionades i quantes bicicletes, veureu que guanyen aquestes segones... I on estacionem les motos???? A la zona blava??? Ara, això sí, d'estacionar les motos sobre les voreres res de res!!! Potser me l'hauré de pujar a casa, juntament amb el cotxe, del 15 de juny al 15 de setembre...!!!
Que a l'Estartit ens falten més zones d'estacionament gratuïtes crec que no és nou (no crec que hagi tingut gaire èxit l'aparcament de pagament habilitat aquest estiu, sempre era buit...) i ens faríem un favor tots plegats si en lloc de criticar-nos tant els uns als altres invertíssim aquest temps i esforç a buscar solucions pel poble i per la gent que som del poble, treballem en el poble, vivim en el poble, portem els nens a l'escola del pobleÉ

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A preciada Sandra, trovo encertades les teves paraules, malgrat dir , que almenys jo si que hi penso en el poble i estic segur que el senyor Dalmau tambe ho fa, pero potser el veiem o el vivim de distinta manera el poble.
O això es que en el seu dia el senyor Dalmau va expressar en el mateig diari que voste ha publicat la seva carta, jo nomes puc dir-li que volguer fer coses per el poble es la principal motivaciò que tinc per haber-me implicat en el projecte politic municipal., pero ara nomes falta poguer.ho dur a la practica i això com molt be sap voste finas a les properes elecciòn no sera possible, això si tinguent encompte que els resultats ens afavoreixin.
Gracies per endevant per motivar el dialeg i omplir de contingut la meva tasca al servei del poble sense interesos personals ni economics .

Anònim ha dit...

jajajaja