divendres, de juny 03, 2011

Ja estem a les portes dels nomenamets dels carrecs

Ja han passat quasi dues setmanes de les eleccions municipals i estem ja a just una setmana vista del nomenament dels nous alcaldes i els seus regidors, gent a qui se'ls ofereix L'oportunitat de demostrar quant s'estimen el seus pobles i com de preparats estan per afrontar , una de les mes dures de les legislatures viscudes en la democràcia, per uns fets que de tots son ben coneguts, econòmicament estem mes pelats que el cul d'una mona.
Be jo analitzant les informacions i els imput que rebem la ciutadania mitjançant els comunicats de premsa i les noticies, us puc ben assegurar que la tendència a manipular les noticies i a distorsionar la realitat es tot un art, la veritat hi ha periodistes que tenen un màster honoris causa en maquillatge mediàtic de les noticies.

Jo el que vull dir o es que la gent filtreu be tot allò que surt als mitjans de comunicació, per que si no ens pot portar a treure conclusions precipitades i es mes errades de la situació actual.
Demanar a la gent que ens governara , seny , sentit comú i esforç, crec que ara toca fer el govern dels millors , sense tindre en-conte colors i tendències polítiques, si no anar buscar el rendiment i la eficàcia, innovar, millorar cada dia si es possible, i no deixar ni un sol detall a la improvisació, aixo els empresaris sabem molt be que vol dir i que significa per el futur del qualsevol empresa, lucrativa o no.
Be els pobles es van pronunciar, es que tenen el honor de governar que demostrin que allò que es va dir en campanya no era ni fum ni palla. si no objectius assolibles.
Visca Catalunya Visca Torroella de Montgrí i Visca l`Estartit

1 comentari:

Newindianstore ha dit...

Terrific article; Absolutely clear, concise, and complete!
I came across this blog and found it really useful & it helped me out very much. I hope to give something back and aid others the way you aided me. I think this is an engaging and appealing material. Thank you so much for caring about your readers and your content.

Kind Regards, Best Dishwasher for indian cooking