dimecres, d’octubre 01, 2008

PERDONEU SI M`HE EXPRESSAT MALAMENT

No voldria que cap colectiu es sentis molets per el meu darrer post.
Es un joc de paraules o una manera de representar un sistema que no funciona, no voldria que,com algu m`ha fet saber, ningu interpretes que he tractat la Policia de Pirates, ells fan la seva feina i punt.
Que es un servei deficitari en recursos es evident i es això el que jo estic expressant, potser no he sabut transmetre be el missatge, entono amb això el mea culpa.
Intentare ser mes clar i directe les properes vegades.
Potser si es destines la recaptaciò de la zona blava en contractar un agent de policia mes i aixì tindre una millor cobertura del territori durant tot l`any, la meva critica al sistema ahurìa fet l`efecte que jo espero del equip que ens governa.
Crec que no es tant absurd el que estic proposant.
Com he dit al principi PERDONEU SI M`HE EXPRESSAT MALAMENT.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara hi ha gent que no t`ha entes,
com el Regidor del LEI que t`ha esbatusat al diari. Ell es qui no sap a on viu, que es creu que L`Estartit es un club de buceig i 4 botiguetes de souvenirs.

Unknown ha dit...

Tots hi tenim un lloc en el projecte municipal.
Potser jo no ho vaig saber transmetre be, pero crec que se molt i molt be a on visc i per el que lluito i per que em queixo d`un sistema deficitari i poc eficien.
Seguire reclamant mes presencia policial a l`Estartit sobre tot al Hivern, encara espero desde fa anys un agent de la Policia a les entrades i sortides dels nostres fills a l`escola Portitxol.

Anònim ha dit...

Amb això del policia a la entrada del Portitxol jo encara fa més que espero, exactament 18 anys, però tampoc va vindre ni un sol dia quand en Carles Negre va ser alcalde i el regidor de governació del teu grup tot i que de l'Estartit es reclamaba el servei del tot necesari.