dimarts, d’octubre 21, 2008

Artur Mas: "L’única alternativa al tripartit és que CiU tingui una majoria forta"

El líder nacionalista constata que el president José Montilla "es queixa, de tant en tant, de Zapatero però sempre vota al seu costat"

El president de CiU, Artur Mas, ha assenyalat aquest matí a Banyoles que "a CiU hi ha diversitat d'opinions sobre els pactes, em consta, de fa temps, que en Duran Lleida s'inclina pels socialistes, però d'altres dirigents s'inclinen per pactes d'arrel més catalanista, concretament amb Esquerra, i s'han de tenir en compte totes les opinions". Mas ha subratllat que "el que cal recordar és que o CiU te una majoria molt solida, o ni amb els uns ni amb els altres, perquè mentre el tripartit sumi es farà el tripartit". El líder de CiU ha fet aquestes declaracions, des de Banyoles, on ha assistit a un concert de música de cobla en ocasió de la festa major de Sant Martirià.

Artur Mas ha afirmat que "el que cal és que CiU tingui una majoria molt solida, que després li permeti obrir la ronda de negociacions". "Tot això ara és molt prematur, ens hem de centrar en que CiU sigui vista com aquella formació que li pot donar solidesa, lideratge i projecte, solucions per a Catalunya en un moment delicat pel país", ha afegit, "la resta són especulacions".

Segons Mas, "la gent que no vulgui tripartit, que busqui un projecte més sòlid i amb més capacitat de plantar cara als grans poders de Madrid, el que cal és que s'agrupi al voltant de CiU". "Per fer això cal agrupar gent de tota mena, òbviament el nucli dur és CiU, però Convergència seguirà insistint en el projecte de la Casa Gran del catalanisme, perquè creiem que una alternativa potent al tripartit passa per unir el màxim de gent catalanista, que permeti que Catalunya recuperi imatge, lideratge i solucions en un moment que ho necessita", ha continuat.


Pel que fa als pressupostos de l'Estat, Artur Mas ha afirmat que "estem arribant a la conclusió que els dirigents socialistes catalans estan a favor del PSOE". "De tant en tant, el president José Montilla es queixa d'en Rodríguez Zapatero, però, al final, sempre vota al seu costat en lloc de plantar una mica de cara i defensar els interessos de Catalunya", ha constatat.

Banyoles, 20 d’octubre de 2008

2 comentaris:

Estela ha dit...

Hem d´escombrar una mica més cap a casa o acabarem a la cua d´altres moltes comunitats i això abans hauria estat inimaginable. . Una abraçada Francesc.

Unknown ha dit...

Be Estela, hem d`esser solids en ideals i en projectes, hem de defensar el nostre territori