dimecres, d’octubre 29, 2008

Oriol Pujol demana aprendre dels errors

Oriol Pujol demana aprendre dels errors i “que no sigui necessari la denúncia dels mitjans per corregir les despeses innecessàries del Tripartit”

El portaveu de CiU afirma que les disculpes del President Benach arriben “cinc dies tard” i destaca l’actitud “curosa” de la federació en contrast amb la d’altres partits com ICV, que mitjançant el Conseller Saura ha demanat una comissió d’investigació

Davant l’anunci del President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, de retirar tots els accessoris del seu cotxe i demanar disculpes als ciutadans, Oriol Pujol, portaveu del grup parlamentari de CiU, ha demanat al Tripartit “aprendre dels errors i que no es torni a repetir una situació d’aquestes característiques”. “Que prenguin nota, i que no faci falta la denúncia dels mitjans de comunicació per a corregir tantes i tantes despeses innecessàries del Tripartit” ha afegit.

Oriol Pujol ha recordat que des de Convergència i Unió “hem estat callats i hem estat curosos perquè és un tema que fa molt mal a la institució” però ha lamentat que les disculpes del President Benach arribin “cinc dies tard”. El portaveu nacionalista ha volgut destacar que l’actitud curosa de la federació contrasta amb “la d’altres, que han xerrat massa, com el Conseller d’Interior que ha demanat una comissió d’investigació”. En aquest sentit, ha lamentat que “portem massa dies que el Parlament de Catalunya i el focus mediàtic que genera es dedica només al cotxe del President Benach en comptes de preocupar-se dels temes importants com la crisi que pateix el sector industrial del país”.

Oriol Pujol s’ha mostrat obert a la possibilitat d’introduir més mecanismes de control sobre l’administració pública i sobre el Parlament. “Més mecanismes de control mai fan nosa” ha conclòs.

Parlament, 27 d’octubre de 2008