diumenge, d’octubre 05, 2008

A ON ET PORTEN L`ESTARTIT PARLEM-NE




El passat divendres dia 3 d`octubre varem trovar-nos com cada any amb la gent de L`Estartit per comentar com van les coses per el municipi.
Hi ha certa inquientud sobretot en temas com l`EMD ò el Parc Natural, aixì com la seguratat Ciutadana i la aturada drastica de projectes que està visquen l`Estartit malgrat que el LEI es dintre l`Equip de Govern. Va esser el meu primer acte politic com a nou president Local de CDC i la veritat es que amb el caliu de la gent de CDC i de la familia al igual que la bona rebuda per part de la gent de l`EStartit em vaig trovar comode i amb ganes de donar el millor de mi al poble.
Els que no vareu venir vareu perdre l`oportunitat de compartir una bona xerrada amb nossaltres.
L`Estartit ens te a prop per el que necessiti com sempre em fet.
Gracies L`Estartit tornarem haviat a petar la xerradeta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona feina nois, a L`Estartit feia falta un revulsiu i ho estas aconseguint, la gent et te en compte seguix per aquest cami que L`Estartit us necesita mes que mai.

Anònim ha dit...

MOLT BONA FEINA. Evident. Sembla estrany.Fa falta dividir la gent de l'Estartit.Si ara ja tenim poc pes, dividits els qui guanyaran seran els altres.Ubriu els ulls¡¡ i no feu el joc els qui de l'Estartit nomes volen el vots i els recursos.

Unknown ha dit...

Respectable anonim, m`agardaria dir-te que la nostre intenciò es procurar per el be comù, no dividir ni fer guerres partidistes o personals com hi ha gent que aixì o vol veure.
Crec que el nostre deure es el de procurar el millor per el nostre poble, i aixì es com seguirem, agradi o no tenim el dret i el deure de treballar per el que ens preocupa i ens motiva, i això no es mes que el benestar de la nostre comunitat.

Anònim ha dit...

...El be comu, paraules boniques, pero paraules, que a més fa molt de temps que sentim, i que no porten enlloc.Josep: fas el mateix que, segons el senyor Artur Mas, fa el PSC, respecte a Catalunya.O si no ja veiem en que serveixen els vots del PSC a Madrid: afavorir un govern que va en contra dels interesos de Catalunya, tot i dos ministres "catalans" a Madrid.Probablement tenen hipoteque per pagar(els ministres)i es clar si es mouen , perden la cadira.... Un dels misatges del senyor Pujol era: "forts a Catalunya, per esser decisius a Madrid".Aixo, tambe es aplicable a l'Estartit.I ja veus: tot son ideies del teu partit. Per aixo a CIU l'interesa, com a bon alumne, que no passi, que no calguin mai més els vots de l'Estartit per formar govern.
Historicament de regidors de l'Estartit en governs municipals sempre en hi ha hagut. I tots en coneixem els resultats.L'ultim cas: el senyor Colomi, Treballan a l'Ajuntament de Salt.i a l'Estartit ja s'ho faran...-Busquem les hemeroteques del que deia?. Ho deixo com exercici...
(LA MEVA POSTURA ES CLARA, I NO CONTESTARE PAS MES)
¡Visca Catalunya, visca l'Estartit, visca Torroella¡¡ o es ¡Visca Torroella i Visca l'Estartit¡
....quin liu...