dimarts, de gener 25, 2011

Resposta al Regidor Ramon Moreno

Referent al seu escrit el en Punt Diari dels proppassat 07/01/11 :

Ningú, qüestiona la feina, entrega, dedicació, en definitiva gran treball, que fa la Policia Municipal del nostre municipi, ni tampoc la del seu cap, o la dels Mossos d’Esquadra. Ans el contrari des d’aquí torno a reiterar en nom meu i dels meus companys el nostre agraïment i la nostra més sincera felicitació per la tasca que estan portant a terme en aquestes condicions.

Altra cosa son els mitjans amb què treballen, o més ben dit contra els que treballen, la justícia, que tenim en aquest país és insostenible.

Sr. Ramón Moreno, pensem que vostè no ha redactat l’escrit publicat, no es el seu estil el faltar a la veritat. Vostè no fa de regidor, només n’és, i ho és molt menys des que el Sr. Rufí n’és l’alcalde, tal i com es demostra en cada ple, el te absolutament arraconat.

Aquests increments vertiginosos de controls i detencions que diu, i tant que si, només faltaria, amb els nivells de delinqüència que tenim, per descomptat !, però això no ho ha aconseguit vostè o el seu alcalde, ho han aconseguit els agents i el seu cap, perquè son verdaders professionals i ho fan amb els mateixos mitjans que disposaven fa quatre anys, no ens enganyem, aquesta legislatura el que s’ha fet és renovar els mitjans i en prou feina, per no dir que Vds. l’han reduït.

Perdoni però la qüestió no és aquesta, la qüestió és política, és de capacitat de gestió, de direcció i lideratge. El sentiment dels nostres vilatans és de inseguretat, és de por, els robatoris i el trepitxetx segueixen estant desbordats. El seu alcalde no arriba, no dona la talla, com tampoc han donat la talla els fins ara responsables polítics del departament d’Interior de la Generalitat. Si us plau no tergiversi el sentiment d’un vilatà que escriu al diari per plasmar allò que tothom sent, ni tampoc el nostre escrit del Parlem-ne. Simplement exigim més responsabilitat i lideratge polític.