dijous, d’octubre 14, 2010

El 70% dels diputats podrien donar suport a la creació de l'Estat català després del 28N

El 70% dels diputats podrien donar suport a la creació de l'Estat català després del 28NEls lectors de Crònica.cat pronostiquen una patacada monumental dels partits sucursalistes. El PSC perd 7 diputats, el PP s'estanca i Ciutadans podria desaparèixer. Per la seva banda, CiU fregaria la majoria absoluta, Esquerra seguiria essent la tercera força i irrompria Solidaritat Catalana. Veure els resultats.
CorregirEnviar13.10.2010 - 11:10 - Països Catalans
Des de fa dies els lectors de Crònica.cat poden pronosticar el resultat de les eleccions catalanes del 28 de novembre. Ja sabeu que qui encerti el resultat exacte d'aquestes eleccions al Parlament, de Catalunya pot guanyar un cap de setmana per dues persones a una casa rural. Així, a partir de les més de 170 apostes rebudes pels nostres lectors, hem elaborat una enquesta pròpia. És a dir, una mitjana de les prediccions totals dels nostres lectors.

A partir d'avui, cada setmana anirem actualitzant els resultats de l'Enquesta dels Lectors de Crònica.cat.


Segons els resultats de l'enquesta, els partits unionistes només sumarien 44 diputats. Mentre que els partits que volen superar l'actual marc Constitucional sumarien un total de 91 diputats. De fet, l'horitzó nacional de CiU és la creació d'un Estat català, tant Esquerra com Solidaritat volen la independència i ICV defensa un Estat català, tot i que dins d'una

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'horitzó nacional de CiU és la independència en els acords congressuals, però de cap manera en el programa electoral, en els discursos dels seus dirigents, que tenen segrestat el partit, que no han admés a tràmit en Consell Nacional la denúncia de l'incompliment d'aquells acords.Que no utilitzen mai la paraula estat propi o independència. I fan un ús ambigu de les paraules sobirania i fins plena llibertat, fetes eufemisme enganyós per no perdre vots. Que posen de cap de llista a Girona el que va confesar a Europa Press que li destorben els nacionalismes i que es troba tant còmode a Espanya, etc. etc. etc.
Visitin www.convergencia2punt0.cat

Pere