diumenge, de març 29, 2009

TEMPS DE REVOLTA , TEMPS DE CONFIRMAR EL COMPROMIS

Despres de reflexionar, i de meditar profundament la nova situació al grup municipal de Convergencia,i despres de la confirmació de la marxa d`en Carles Negre. He cregut oportu i convenient reflexionar en veu alta mitjançant aquestes ratlles.
Crec que estem davant d`una nova etapa, ja se que fins ara amb en Carles aldavant ha sigut exitosa i bona, pero aixó no significa que aquesta nova no ho hagi de ser, Hem d`aprofitar-nos de les eperiencies viscudes i seguir amb les bones coses i deixar enrera les dolentes o poc efectives, per aixó ara em d`estar mes frescos que mai.

Soc conscient que hi ha gent que ha vist un buit un forat i inclus han caigut en el parany del victimisme, nomes us puc dir una cosa ara mes que mai s`ha de demostrar que les persones pasen pero els projectes continuen, els ideals, les il.lusions i la passió per el nostre poble ara esta mes a flor de pell que mai.Aixó realment es el que em de tenir clar, i aquest ha de ser el motor del projecte que en Carles ens ha dixat engegat i preparat per que nossaltres i treguem profit.
ARA TOCA CONFIRMAR EL NOSTRE COMPROMIS AMB EL PROJECTE CONVERGENT A TORROELLA - L`ESTARTIT.
Hem de estar preparats per a actituts i actes desestabilitzadors, no em de desfallir jo estic convençut que anem en la bona linea, nomes demano paciencia i ganes de treballar, ser conscients en tot moment del que tenim i cap a on anem.

La familia Convergent de Torroella - L`Estartit ara mes que mai ha de demostrar que el que ens uneix es un projecte una il.lusió en definitiva La passió per el nostre poble.

Gracies a tots per continuar empenyent aquest projecte.

TEMPS DE REVOLTA , TEMPS DE REAFIRMAR EL COMPROMIS

Francesc Ferrer i Giménez