dimarts, de setembre 30, 2008

L`ESTARTIT PIRATES I CORSARIS 60 DIES L`ANY

El Darrer cap de setmana del 27 al 28 de setembre es va celebrar la festa dels Pirates a l`Estartit , això per als visitants. Qui viu i resideix a l`Estartit els disfrutà durant 60 dies d`estiu,i vosaltres us preguntareu per que??
Els Pirates venien a les poblacions costaneres a expoliar i robar tot allò que trobaren al seu pas, ara els pirates estan camuflats a mena de zones blaves, o de intensa presencia policial amb el canò ( Grua municipal) carregat per disparar al menor descuit del habitant del territori o visitant despistat.
Venen a fer l`Agost ja que la resta de l`any es quasi impossible de trobar un agent que posi ordre als carrers amb obres, a l`entrada i sortida de l`escola, a les nombroses bretolades nocturnes. Deu ser que l`Estartit a l`Hibern no es prou rentable i que els qui viuen ja s`ho poden manegar com poden.
Això es la realitat del segle XXI , els pirates encara son entre nosaltres, això si ben camuflats,però amb el mateix instint i les mateixes artimanyes per enriquir-se mitjançant la por i les pressions.

Esteu alerta per si evolucionen noves tecniques ara que hi ha crisis, Recordeu que son entre nosaltres i no ens tenen por ni respecte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no sóc un defensor de la zona blava , i crec que la última solució a un vehicle mal estacionat és la grua però abans de criticar el sistema policial en el seu àmbit de seguretat ciutadana hauríes d'informar-te de com està realment el sistema de recursos ,agents disponibles ,competències etc. que consti que és una opinió pròpia , però tractar de "pirates" tan genèricament el que fa és que la teva demanda de respecte tambè sigui demandada des de l'altra part.
Pd. soc veí de l'Estartit i no soc policía , per aclarir dubtes que puguin sorgir.

Unknown ha dit...

Es una metafora o un joc de paraules.
Els Agents no son pirates ni molt menys, en tinc bon concepte i amistat amb molts d`ells.
El Piratisme be del sistema, que tu molt be descrius en la manca de recursos humans i de medis, potser les inversiosn que s`estnt fent en projectes poc socials ahurien d`anar destinats aquest recurspos que ens manquen.
Espero aclarir-te millor les meves paraules.
No voldria ofendre cap colectiu, si no nomes dir el que en penso del sistema i de les seves mancances.
Qui mana es el patro del vaixell i no el mariner.el mariner compleix les instruccions de treball. es un exemple que ho calarifica no creus??