dimecres, de juliol 02, 2008

QUE COMENCI L`ESPECTACLE

uff quina calorada, ja està atacant de ple l`estiu, malgrat no tenir l`alegria del turisme d`anys passats, ara es quand molts hem de donar el tot per el tot i això implica dedicaciò al 100x100, ara es quan allò que ens motiva ha de sortir a la llum,La vocaciò de servei , que no es el mateig que el servilisme, son conviccions que hom porta a dintre, servir als clients i rebre als nostres convidats d`estiu implica estar preparats, motivats i atents a les motivacions dels nostres clients o millor dits dels nostres convidats per que no deixen d`esser convidats a casa nostre malgrat hi ha que no ho llegeix aixi.
A nivell de negoci com de municipi o millor dit com a pais ahuriem de tindre aquest conceptes molt clars i definits , per que d`aixo en depenem molts de nossaltres i ahuriem de viure-ho i de defensar-ho amb orgull i no resignar-nos a que la majoria ho visquin com un pur negoci especulador, la vocaciò de servei es una filosofia de vida i es la que ens ha de guiar als del sector Turistic.
Ara a treballar per que aquest hostes s`entornin a casa amb un bon gust de boca i amb un bon record de tots nossaltres. Que s`aixequi el Telò COMENÇA L^ESPECTACLE.
Bona campanya d`estiu per a tots.