dimecres, de juny 11, 2008

SOLIDARITAT SI PERO AMB SENTIT COMÙ

NOTICIA EN EL DIARI DE GIRONA D'AVUI
Torroella destina 8.000 e d´ajuda als afectats pel cicló ´Nagris´ a Birmània

Enviar





DdeG, Torroella de Montgrí
El Consell de Solidaritat i Cooperació de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha acordat destinar 8.000 euros a la campanya d'emergència i reconstrucció de la zona afectada pel cicló Nagris, que a primers de maig va devastar bona part del sud de Birmània. Aquest ajut, segons fonts municipals, es vehicularà a través de Creu Roja, que és l'única entitat d'ajuda internacional que té permesa l'entrada al país i ja tenien serveis operatius en Myanmar. L'aportació sortirà de la partida de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament, que té un pressupost total de 65.000 euros.
El consell de Solidaritat i Cooperació, ens de participació municipal que decideix sobre com distribuir aquest diners, es va reunir la setmana passada i va aprovar el repartiment de la partida per aquest 2008. En concret, es va decidir destinar el 25% a campanyes d'emergència, el 60% a projectes concrets i el 15% a accions de sensibilització.
Pel que fa als projectes, les aportacions es faran segons una distribució equitativa dels territoris, les diferències temàtiques generals i el codesenvolupament, sobretot tenint en compte les comunitats que estan presents en el nostre municipi. Pel que fa a les campanyes de sensibilització, està previst organitzar una jornada de debat de cap a on ha d'anar la cooperació municipal

Ara pregunteu amb quant ha Cooperat l`Ajuntament de Torroella de Montgri amb la Plataforma de Regants del Baix Ter?